NOVICE


04. november 2016

Ekipa da te skipa 3.

Uspešno smo zaključili TRETJO edicijo Mercedes Benz Fashion Week Ljubljana. Ustvarili smo 14 različnih podob frizur za 14 kreativnih dizajnerjev, ki so prišli iz različnih koncev sveta. Tudi naša ekipa je bila pestra po izboru sodelujočih frizerjev, ki so prišli iz vseh koncev Slovenije in ostale Evrope.

Vsako sezono nas je več! Iskrena hvala vsem, ki ste nam pomagali narediti tretjo edicijo še boljšo kot prejšnji dve.

xoxo MF14. oktober 2016

Fina tekstura

Žiga nam je zaupal, kako ustvariti lepo teksturo na dolgih laseh:

  1. Lase je umil z Seaweed šamponom in nanesel Seaweed regenerator. Linija Seaweed vsebuje ekstrakte morskega rastlinja, ki lase blagodejno vlaži.
  2. Na z brisačo osušene lase je nanesel Prep, ki je osnovni produkt pred oblikovanjem las. Z nanosom le-tega lase lažje razčešemo, hkrati pa omogoča, da produkti, ki jih kasneje nanesemo bolje držijo.
  3. Pričnemo sušiti s sušilcem za lase in ko so lasje napol suhi, na lasišče nanesemo Surf Foam Spray Blow Dry in nadaljujemo sušenje z dušilcem. Najbolje je, da je glava obrnjena navzdol, da ustvarjamo teksturo. 
  4. Ko so lasje suhi, lase nežno razčešemo s ščetinasto krtačo Primp in po občutku oblikujemo v želeno obliko s pomočjo Pret-A-Powder in lasnicami.

 17. avgust 2016

Naredite si (plima) valove

Naravnost iz New Yorka so nam poslali nov produkt za (plima) valove. Surf Foam Spray Blow Dry je nov izdelek Bumble and bumble surf linije, ki pa je tudi izdelek, ki naredi največji volumen. Vsebuje UV filtre, ki ščitijo pred soncem. Mi smo ga že stestirali in ugotovili, da je izjemno lahek, naredi volumen in ne pušča nobenih sledov (tako kot vsi Bumble and bumble izdelki). 

Na voljo v salonih Mare dresura frizure in spletni trgovini.29. junij 2016

Cliche jesen/zima 2016/2017

Na modni reviji Cliche so bile frizure sveže, seksi, lasje so bili mladostno sfenani, polni gibanja in življenja, počesani na eno stran - Jerry Hall style. Za dosego želenega gibanja, svežega in seksi videza smo lase pripravili z Bb. PrepMestno fen frizuro, pa smo zafiksirali z lakom za lase Does it All Hairspray.

Foto: Jani Ugrin30. maj 2016

Ekipa da te skipa 2.

Za nami je drugi #mbfwlj. 

Najlepša hvala vsem, ki ste z nami sodelovali in nam pomagali skreirati čudovite podobe modelov in modelk na 11 modnih revijah. 

Hvala tudi tistim, ki ste bili z nami, pa vas ni na fotografiji!

xoxo, MF

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI