NOVICE


16. maj 2016

Priložnost zate

Sodelovanje v zakulisju modnih revij je posebno in zanimivo adrenalinsko doživetje, ki je del našega ritma že 18 let. Tokrat sodelujemo na drugem Mercedes Benz Fashion Weeku in v svoje vrste vabimo tudi Vas. Ponujamo Vam priložnost, da z nami ustvarjate in pripravljate frizure, s katerimi se bodo sprehajale manekenke po brvi Cankarjevega doma in nosile kreacije naših in tujih dizajnerjev.

Prijave sprejemamo do četrtka 16.5.2016 na mail info@dresurafrizure.com ali pa nam pišite na Facebook. Z veseljem Vas sprejmemo medse.

Ekipa Mare dresura frizure17. april 2016

Zakaj naravna merjaščeva ščetina?

V času festivalov, ko tuš ponavadi ni ravno v dosegu rok, za nego las priporočamo uporabo krtač iz naravnih merjaščevih ščetin. Prava merjaščeva ščetina naravno regenereira lase, s tem da stimulira lasišče tako, da odblokira lasne folikle in enakomerno porazdeli olje po celotni dolžini las, kar vaše lase naredi sijoče in ne ploske in mastne.

Pri nas imamo v ponudbi krtače iz naravne merjaščeve ščetine japonske krtače Primp in legendarne, angleške Mason Pearson.14. marec 2016

Pink Lady

Janijeva stranka si je zaželela popestriti svoj paž z živahno barvo. Postopek je potekal takole:

  1. Narastek smo pobarvali z L’Oreal High Lift Ash+.
  2. Na konice smo z manjšim čopičem nanesli roza barvo in pustili delovati 30 minut. 
  3. Lase smo umili z Bumble and bumble, Color Minded Shampoo, ki zaklene barve in podaljšuje obstojnost barve.
  4. Na laseh smo 10 minut pustili delovati masko Bumble and bumble, Mending Masque, ki lasem vrača moč in povečuje elastičnost ter voljnost.
  5. Pred sušenjem smo na z brisačo osušene lase nanesli Bumble and bumble, Hairdressers Invisible Oil Primer, ki lase ščiti pred toplimi orodji - sušilec za lase. Izdelek je obogaten s šestimi peresno lahkimi olji, ki pripomorejo k mehkosti las, hkrati pa preprečuje krepavost. Lasje se lažje razčešejo. 
  6. Lase med feniranjem krtačimo s krtačo z naravnimi merjaščevimi ščetinami Primp PR406. Krtača ima izjemno mehke ščetine, te pa naredijo lase voljne in sodobo ravne.

 

Cena za vse: 48,00 EUR

 


15. februar 2016

Popolni potencial

Bumble and bumble Full Potential je nova linija izdelkov, ki je po uspešnem lansiranju na ameriškem trgu, na voljo tudi pri nas, ekskluzivno v našem salonu Mare dresura frizure na obeh lokacijah in v spletni trgovini.

Linijo sestavljajo šampon, regenerator in razpršilec. Njihov namen je, da lasje ostanejo ali postanejo polnejši, močnejši in preprečuje, da se lomijo, saj okoli las naredi nekakšen ovoj. Ena izmed sestavin je tudi mentol, ki prijetno hladi lasišče in daje mravljinčast občutek.

Šampon je negovalen in je primeren za dnevno uporabo. Po umivanju s šamponom na konice las nanesite regenerator. Razpršilec nanesite na vlažne ali suhe lase dvakrat dnevno. Priporočamo sočasno uporabo vseh treh izdelkov.14. december 2015

Delovna nedelja 20.12.

Cenjene stranke obveščamo, da bomo zaradi povečanega obsega dela, obratovali tudi to nedeljo 20.12.2015. Rezervacije že sprejemamo na 01 505 24 77, salon Mare dresura frizure, Vodnikova c. 106.

Vljudno vabljeni!

Telefoniraj - rezerviraj - dresiraj 

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI