NOVICE


24. avgust 2014

Morje v steklenički

Že pogrešate slano teksturo las po kopanju in potapljanju v morju? Prav tako teksturo si lahko ustvarite z Bumble and bumble Surf Spray-em. Naj živijo seksi, slani, valoviti lasje.

xoxo - MF 04. avgust 2014

Izi bizi frizura

Oblikujte, kot da jih sploh niste.

1. Razdelite lase po sekcijah.

2. Za oblikovanje mehkih valov, lahkotno ovijte lase okrog figara.

3. Za volumen, teksturo in mat finiš nanesite Pret-a-powder.

Inspired by Bumble and bumble.14. julij 2014

Dekleta ne jočejo

Dekleta ne jočejo nov film TVS v režiji obetavnega slovenskega režiserja mlajše generacije Matevža Luzarja. Glavni ženski vlogi bosta odigrali Nina Rakovec in Tanja Ribič. Za lokacijo snemanja so izbrali tudi naš salon na Vodnikovi cesti 106. 

 

Se vidimo v filmu!02. julij 2014

Nega las poleti

 

Predno pride do razcepljenih konic in pretirane izsušenosti las, lahko lase preventivno zaščitite z #bumbleandbumble masko za lase. Za optimalno izbiro maske za Vaše lase, se posvetujte s svojim dreserjem! Maske na voljo v salonih Mare dresura frizure in spletni trgovini. Dostavljamo po celi Sloveniji.17. junij 2014

Poletje je čas za spremembo frizure

Poletni čas je več kot primeren za spremembo frizure. V vročih dneh, ko se pregrevamo, so nam predolgi lasje v oviro, saj večino toplote zgubljamo prek glave. Poleg videza, je poleti pomemben dejavnik tudi uporabnost; moč frizure pa je najbolj očitna na morju, saj dobro ostriženi lasje ohranijo lepo linijo, tudi ko so mokri, ali ko se posušijo na soncu, obteženi s slano morsko vodo. Dolge lase lahko spnemo v čop, ali jih damo na stran iz obraza, fru-fru naj bo krajši in predvsem uporabnejši, saj sončna očala spremenijo in zapolnijo obraz.

Lepo in ravno prav vroče poletje, Vam želim Mare Filipič

xoxo

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI