NOVICE


18. december 2014

Naslovnica CDB Magazine

Bravo našemu dreserju Žigu, ki je Hannah Mancini uredil frizuro za naslovnico revije CDB Magazine.

Ponosni nate, xoxo09. december 2014

Salona v decembru

Cenjene stranke! To že veste, da novoletne in slavnostne frizure treniramo že 15 leto za Vas na pariških, milanskih, londonskih tednih mode. Da boste blestele v vsem svojem sijaju na decemberskih srečanjih, bosta salona Mare dresura frizure odprta vse dni v tednu, po predhodnem dogovoru tudi v nedeljo. Rezervacije za novoletno dresuro sprejemamo na 01 505 24 77 (salon Vodnikova, Šiška) in 01 252 22 22 (salon Beethovnova, Center). 

 

V salonu samo za Vas, 

Mxxx14. november 2014

Mali seminar za velike mojstre

Mare Filipič vljudno vabi kolege frizerje na strokovni seminar za sezono jesen/zima 2014/2015 MALI TRIKI VELIKIH MOJSTROV, ki bo v soboto 22. novembra 2014 v Plaza Hotel Ljubljana. Namenjen je frizerjem, ki si želijo sveže inspiracije za kreativno delo v frizerskem salonu. Na seminarju bomo prikazali žensko spenjanje iz pariških modnih revij, trende v striženju in modno barvanje. 

Za več informacij, rezervacije in nakup vstopnic nas pokličite na 05 915 77 77 ali na 041 754 684, pošljete e-pošto na info@dresurafrizure.com ali pa nakup opravite kar prek naše spletne trgovine tukaj.

Vljudno vabljeni!27. oktober 2014

Spomin na šestdeseta

Naslovnica in editorial ELLE november 2014.

Fotografije: Fulvio Grissoni

Kreativni vodja: Petra Windschnurer

Stiliranje: Tina Curk

Pričeska: Mare Filipič za Mare dresura frizure z izdelki Bumble and bumble

Ličenje: Špela Ema Veble

Model: Lea za Colors Model27. oktober 2014

Zakulisje Elle novembrske zgodbe

V tokratni zgodbi smo spomin na šestdeseta obujali ob zvokih morja. 

Fotografiranje se je začelo z jutranjim pretresom, ko smo v Umagu zaman čakali manekenko, ki naj bi izstopila z avtobusa iz Pule. Izkazalo se je, da je dekle odšlo v šolo, zato nam ni preostalo drugega, kot da svojo pot nadaljujemo do Pule, si Leo 'izposodimo' iz šole in na prelepem Kamenjaku zopet oživimo divo iz šestdesetih. 

Modna zgodba v številkah: 1 umeten frufru. 2 šolski uri pred fotografiranjem editoriala. 70 kun vstopnine za rt Kamenjak. 1 modni hibrid Prius Plug In, Toyota. 2 skoka v morje, ki si ju je privoščil naš frizer Mare. 1 delavski sendvič in ene kalamare.

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI