NOVICE


24. februar 2015

Ulična dresura iz New Yorka

Naj bo Vaša frizura vsak dan nekaj posebnega. V New Yorku, to je! Za inspiracijo lahko obiščete naša salona, ali pa pregledujete naša spletna mesta, spletno stran, Facebook stran ali Instagram stran.

Hvala za zaupanje, MKF24. februar 2015

Novost: Surf Infusion

Aha, opazili in dokumentirali smo ga. Bumble and bumble novost. Surf Infusion. Frizerji Bumble and bumble ga že preizkušajo in uporabljajo na londonskem tednu mode. Kdaj pa pride k nam? Pokličite v naša salona ali nam poišljite mail in boste prvi izvedeli. 

Novosti se vedno veselimo. xoxo19. februar 2015

#nyfw zaključen

Po dobrem tednu dni se je njujorški teden zaključil. V ekipi Eugene Souleimana smo oddelali osem modnih revij, osem največjih modnih revij, o katerih se je veliko govorilo in vsem naokoli dogajalo. Tudi meni. 

 

Kako naj strnem ta teden? Poučno na več področjih (ne samo na frizerskem), stresno, neprespano, jet-lagged, slavno, fotografirano, zanimivo, pestro, ameriško, novo, bogato. 

 

New York ostaja New York, jaz pa se vračam domov, kjer bom v svojih dveh salonih, na Vodnikovi c. 106 (01 505 24 77) in Beethovnovi ul. 12 (01 252 22 22) delil dobro energijo in vibracije iz New Yorka svojim cenjenim strankam do četrtka 26. februarja, ko naprej odhajam na milanski teden mode.

 

Prisrčen pozdrav,

Vaš Mare

xoxo18. februar 2015

Znani na #nyfw

Zakaj je njujorški teden mode kul? Preprosto zato, ker se celo mesto New York vrti samo okoli mode, modnih revij in modnih tračev. Cel New York tisti teden živi za modo. Ni taksista v mestu, ki ne bi vedel, kje se tisti hip dogaja top modna revija. Pa kul je tudi zaradi slavnih, ki se takrat podijo po mestu in nastavljajo fotografskim objektivom. Sam sem imel priložnost pozirat z raperjem in MTV voditeljem A$AP Fergom, ki je prišel v zakulisje zadnje modne revije (po mnenju mnogih poznavalcev tudi najboljše modne revije celega tedna) Jeremy Scott posneti prispevek za MTV Style. Tudi mene ujamejo za sekundo ali dve. Jeeejjjj!!!

 

xoxo - Mare16. februar 2015

TOMMY HILFIGER, AW1516

Tommy Hilfiger je praznoval 30 obletnico svoje blagovne znamke. Kakšno naključje, jaz pa praznujem 15 let soustvarjanja frizur v zakulisju modnih revij. 

 

Obleke za sezono jesen zima 2015/16 je predstavil na norem prizorišču. Na igrišču za ameriški nogomet. Prizorišče je bilo zares dih jemajoče. 

 

Everything is possible in America.

xoxo - MF

 

Pa še to: zelo laskavo je, ko ti @tommyhilfiger všečka fotografijo iz modne revije, objavljeno na Instagramu @maredresurafrizure in @marefilipic. Pa to ne le enkrat, pač pa trikrat. Wow.

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI