NOVICE


03. september 2014

Mare dresura frizure na tednu mode za sezono pomlad/poletje 2015

Odštevamo dneve do sodelovanja na že 30. sezoni tednov mode, kjer bo naša mlada ekipa dreserjev sodelovala na 14 modnih revijah. Oblikovala frizure več kot 100 modelom. Uporabila na litre produktov. Porabila na kilograme lasnic. Kreirala na desetine izgledov. In za Vas posnela ogromno fotografij v zakulisju. 

Za nas se Vse začne čez natanko 20 dni. Mi se že veselimo novih trikov in izzivov, pa Vi?

Fotografije iz dogajanja v zakulisju bomo skoraj da v živo predvajali na naši Facebook in Instagram strani. Vljudno vabljeni, da nam sledite ;)24. avgust 2014

Morje v steklenički

Že pogrešate slano teksturo las po kopanju in potapljanju v morju? Prav tako teksturo si lahko ustvarite z Bumble and bumble Surf Spray-em. Naj živijo seksi, slani, valoviti lasje.

xoxo - MF 04. avgust 2014

Izi bizi frizura

Oblikujte, kot da jih sploh niste.

1. Razdelite lase po sekcijah.

2. Za oblikovanje mehkih valov, lahkotno ovijte lase okrog figara.

3. Za volumen, teksturo in mat finiš nanesite Pret-a-powder.

Inspired by Bumble and bumble.14. julij 2014

Dekleta ne jočejo

Dekleta ne jočejo nov film TVS v režiji obetavnega slovenskega režiserja mlajše generacije Matevža Luzarja. Glavni ženski vlogi bosta odigrali Nina Rakovec in Tanja Ribič. Za lokacijo snemanja so izbrali tudi naš salon na Vodnikovi cesti 106. 

 

Se vidimo v filmu!02. julij 2014

Nega las poleti

 

Predno pride do razcepljenih konic in pretirane izsušenosti las, lahko lase preventivno zaščitite z #bumbleandbumble masko za lase. Za optimalno izbiro maske za Vaše lase, se posvetujte s svojim dreserjem! Maske na voljo v salonih Mare dresura frizure in spletni trgovini. Dostavljamo po celi Sloveniji.

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI