NOVICE


20. julij 2015

Lasje izgubljajo vodo

Lasje izpostavljeni soncu in morju izgubijo vso vodo. Postanejo porozni, začnejo se lomiti in cepiti. Zato je zelo pomembno, da jih preventivno hidriramo s kvalitetnimi maskami, katere lasem povrnejo vodo. Bumble and Bumble so najkvalitetnejše maske na tržišču! Na voljo v salonih Mare dresura frizure in spletni trgovini www.maredresurafrizure.com/trgovina. 

Lep poletni pozdrav,

 

MF15. maj 2015

Rehidracija las

Tokrat predstavljamo napravo Micro Mist, ki so jo 10 let razvijali na Japonskem in je zaradi posebne nege las revolucionarna. Micro Mist je naprava, ki dehidrirane, kemično obdelane in poškodovane lase rehidrira in izboljša njihovo kondicijo. Lasje po postopku postanejo voljni in mehki. Micro Mist dela na tako enkraten način, da so rezultati opazni po vsaki negi.

 

Micro Mist proizvaja meglico s pomočjo ultrazvoka. Delovanje je dvojno. Prvič. Delci meglice so veliko manjši in lažji kot para in zato prodrejo v lasno kutikulo veliko globlje. Na ta način omogoča prodor regeneratorja globlje v lase.

 

Drugič. Grelni sistem meglice. Toplota povzroči, da se lasna kutikula odpre in še dodatno poveča vdor regeneratorja oz. negovalne maske v lase. Problem z običajnimi parnimi napravami je, da se para naredi šele pri 100 stopnjah Celzija. Tako visoka temperatura pa poškoduje lase. Če pa toplote ni, se lasna kutikula ne odpre dovolj široko, da bi produkt prodrl v lase. Micro Mist ultrazvočno proizvaja meglico in ta se segreje glede na vrsto las in potrebo posameznika. Temperatura, ki jo doseže, je veliko nižja od 100 stopinj Celzija, in sicer od 40 do 50 stopinj Celzija in zato ne povzroča nobene škode.

 

Micro Mist ima še eno prednost. Molekule pare so veliko težje in večje kot tiste v meglici. Med zdravljenjem lasje postanejo prenasičeni z vodo in tako ni več prostora za prodor regeneratorja oz. negovalne maske za nego las. Količino meglice in temperaturo pa lahko prilagajamo posamezni stranki.

 

Naslednja funkcija Micro Mista je hladilni sistem, ki pride na koncu vsakega zdravljenja. Z ohlajanjem las se zapre lasna kutikula. Tako negovalni produkt ostane zaprt v kutikuli. Takšen postopek omogoča boljše rezultate nege las in daljši učinek.  

 

Vljudno vabljeni v salon Mare dresura frizure na Vodnikovi cesti 106, kjer ponujamo tretma z napravo Micro Mist. Cena storitve je 5,00 EUR. 06. maj 2015

Moč modnih revij

Največja moč modnih revij, poleg pridobivanja novih tehnik in sodobne estetike o laseh, je celosten pregled najlepših punc in žensk sveta, kakšne tehnike striženja imajo in kakšno barvo ali tehniko pramen. To nam omogoča, da vsakič po revijah posodobimo in dopolnimo delo v salonih Mare dresura frizure. Letos je jubilejno 15 leto sodelovanja na modnih revijah. Zato smo poleg Milana in Pariza, letos delali tudi New York Fashion Week. Na modnih revijah neprestano spreminjamo iste manekenke, zato je to neprecenljiv trening za kvalitetno spreminjanje frizur strank v salonu. V salonih so namreč frizerji nagnjeni ponavljanju in zato težkega srca strankam delajo spremembe. Enourni termini nam omogočajo, da po dobrem posvetu spremenimo ali posodobimo strankino frizuro v sodobno frizuro z estetsko vrednostjo sodobnega evropskega mesta. Vljudno vabljeni v dresuro po zadnjo informacijo! 27. april 2015

10 veličastnih let :)

Iskrene čestitke Petri Windschnurer ob 10 obletnici lepotnega urednikovanja pri reviji Elle.

Keep up with the good work.

xoxo - ekipa MDF17. april 2015

Intervju na Elle.si

Spletna Elle objavlja intervju o mojih dosežkih za slovensko frizerstvo. Z ekipo dreserjev se trudimo, da po ljubljanskih ulicah hodi čimveč ljudi z lepimi frizurami...

Iskrena hvala ustvarjalcem Elle, ker me cenite.

xoxo, MF

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI