NOVICE


14. julij 2014

Dekleta ne jočejo

Dekleta ne jočejo nov film TVS v režiji obetavnega slovenskega režiserja mlajše generacije Matevža Luzarja. Glavni ženski vlogi bosta odigrali Nina Rakovec in Tanja Ribič. Za lokacijo snemanja so izbrali tudi naš salon na Vodnikovi cesti 106. 

 

Se vidimo v filmu!02. julij 2014

Nega las poleti

 

Predno pride do razcepljenih konic in pretirane izsušenosti las, lahko lase preventivno zaščitite z #bumbleandbumble masko za lase. Za optimalno izbiro maske za Vaše lase, se posvetujte s svojim dreserjem! Maske na voljo v salonih Mare dresura frizure in spletni trgovini. Dostavljamo po celi Sloveniji.17. junij 2014

Poletje je čas za spremembo frizure

Poletni čas je več kot primeren za spremembo frizure. V vročih dneh, ko se pregrevamo, so nam predolgi lasje v oviro, saj večino toplote zgubljamo prek glave. Poleg videza, je poleti pomemben dejavnik tudi uporabnost; moč frizure pa je najbolj očitna na morju, saj dobro ostriženi lasje ohranijo lepo linijo, tudi ko so mokri, ali ko se posušijo na soncu, obteženi s slano morsko vodo. Dolge lase lahko spnemo v čop, ali jih damo na stran iz obraza, fru-fru naj bo krajši in predvsem uporabnejši, saj sončna očala spremenijo in zapolnijo obraz.

Lepo in ravno prav vroče poletje, Vam želim Mare Filipič

xoxo16. junij 2014

Prva pomoč za lase

PinBox Travel je priročna rešitev za lepo frizuro v poletnih mesecih. Set vsebuje elastike za trden čop, glavnička za speto frizuro in japonske ter francoske lasnice, s katerimi boste spele svoje lase v kreativno obliko. Za razmršeno in valovito tekstro poskrbi Bb. Surf Spray, čudežno nego od sonca posušenim lasem pa daje lahek, neviden oljček Bb. Hairdresser's Invisible Oil09. junij 2014

Mladi frizerji, mlade cene.

NoVo. Mladi frizerji, mlade cene. Cena barvanja v salonu Mare dresura frizure 30 eur. Rezervacije sprejemamo na 01 505 24 77. Salon Mare dresura frizure, na Vodnikovi cesti 106.

 

Se vidimo!

 

Vaši mladi dreserji Jani, Rok, Žiga

 

P.S. Vedno pod mentorstvom Mareta in Nataše.

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI