NOVICE


25. marec 2015

Suh šampon

O suhih šamponih je zadnje čase precej govora. Tudi Bumble and bumble je razvil svojega, ki so ga lansirali na trg lansko leto. To je Pret-a-Powder. Pakiran je v praktični embalaži z majhno odprtinico na vrhu, ki omogoča nanos pudra v prahu na lasišče, ko je le-to mastno in potrebuje osvežitev. Z nanosom čarobnega prahu, si lahko lepo fen frizuro podaljšate za dan ali dva, ne da bi si lase umili.

Primerno za vse tipe in teksture las. Idealen za mastne lase, tanke lase in lase, ki si jih niste umili enkrat (ali dvakrat). 

Priporočamo! 11. marec 2015

Mare je nazaj v Ljubljani / Mare is back

Po dobrem mesecu dni odsotnosti in potepanju po njujorških, milanskih in pariških modnih revijah se je Mare Filipič vrnil v svoja ljubljanska salona Mare dresura frizure. Rezervacije terminov sprejemamo na 01 252 22 22 za striženje na Beethovnovi ul. 12 - Center in 01 505 24 77 za striženje in pestro izbiro barvnih tehnik na Vodnikovi c. 106 - Šiška. 

Mare Filipic is back at his two salons Mare dresura frizure after a fashion week month in New York, Milan and Paris. To book an appointment please call 01 252 22 22 for cut and style at Beethovnova ul. 12 - city Center and 01 505 24 77 for cut, color and style at Vodnikova c. 106 - Šiška.

 09. marec 2015

Yohji Yamamoto

Že deseto leto smo soustvarjali frizure za japonskega mojstra Yohji Yamamoto. Frizure na tej reviji so vsako sezono nekaj posebnega in se iz sezone v sezono nadgrajujejo. Več o frizurah delim z Vami v mojih salonih, že ta teden. 

xoxo, MF

P. S.: Uradni Instagram @YohjiYamamotoOfficial je všečkal našo sliko na @MareDresuraFrizure.06. marec 2015

Selfie z modeli

Pravijo, da sem pred 15 leti izumil selfie z modelom. Prvi selfie je bil s takrat še ne tako zelo slavno lepotico Gisele Bundchen. In tako naprej. Že 15 let. 

xoxo iz Pariza, Mare24. februar 2015

Ulična dresura iz New Yorka

Naj bo Vaša frizura vsak dan nekaj posebnega. V New Yorku, to je! Za inspiracijo lahko obiščete naša salona, ali pa pregledujete naša spletna mesta, spletno stran, Facebook stran ali Instagram stran.

Hvala za zaupanje, MKF

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI